Quiche Mexican ( Tarta sarata) – cu mix de cărnuri și sos ragu
Mulți dintre voi preferă mâncărurile mai picante. De ce nu ar fi și un quiche, o tarta sarata, picantă și sățioasă? Așa că, am pus pe blatul cu mult unt, vreo două linguri de dulceață de ardei iuți, făcută aici, la noi, in laborator, un mix de carne de vită și porc, gătite lent in vin roșu, alături de un minunat sos ragu de legume. Pe deasupra am pus din belșug cașcaval onctuos și ierburi aromate.
Sperăm să vă placă ce a ieșit așa că vă invităm … à table!
ALUAT QUICHE: Faina (1000g) (gluten) unt (250g) (lapte) margarina (250g) {conservant (acid scorbic E 300 ), acidifiant (acid citric E 330)} oua (240g)
Informatii nutritionale 100g: Valoare energetica: 1597.1kJ / 381.75kcal, glucide: 40.99g, din care zaharuri: 1.12g, proteine: 7.98g, grasimi: 19.99g, din care acizi grasi saturati: 2.1g, fibre: 0.68g, sare: 0.04g.
Carne tocata porc si vita (400g) morcov (260g) oua (240g) cartofi (200g) ceapa uscata (160g) vin alb (150g) smantana (150g) (lapte) cascaval (80g) (lapte) seminte dovleac (30g) cimbru (5g)
Informatii nutritionale 100g: Valoare energetica: 852.01kJ / 204.04kcal, glucide: 14.31g, din care zaharuri: 0.3g, proteine: 9.31g, grasimi: 11.88g, din care acizi grasi saturati: 1g, fibre: 0.69g, sare: 0.65g.