Quiche cu ciuperci, quinoa si telina
Salata cu mix de seminte
Tarta cu visine si fulgi de migdale
-Bonus!!
Prune cu nuci, trase in ciocolata
Mâncarea vegană este mai mult decât un trend – este un stil de viață. Poate că vă gândiți de ceva vreme la acest lucru iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să faceți tranziția.
Primul lucru pe care ti-l recomandăm – quiche-ul cu ciuperci și piure de țelină și quinoa care este o variantă excelentă pentru micul dejun, însă îl poti consuma și la prânz sau cină. Și pentru că această rețetă este de fapt alternativa vegană a quiche lui Lorraine, am hotărât că proteinei din ciuperci i-ar prinde bine o liguriță de hrean și o frunză de pătrunjel.
Al doilea pas spre veganism este salata cu mix de semințe. Îți va plăcea aroma salatei noastre verzi cu bastonașe de morcov și sfeclă roșie, care include și semințe de floarea-soarelui, semințe de dovleac, susan și semințe de in – combinația perfectă de nutrienți pentru a-ți menține organismul sănătos.
La final, îți recomandăm să încerci una dintre tartele noastre cu vișine și fulgi de migdale. Este suficient de dulce pentru a-ți satisface pofta de ceva dulce fără a fi prea mult zahăr dintr-o dată.
Și ca să-ți răsplătim alegerea unui meniu sănătos, ți-am pregătit și un bonus: prune cu nuci trase în ciocolată. Meniul perfect pentru o masă delicioasă și sănătoasă.