⭠ Inapoi la Magazin
⭠ Inapoi la Magazin

Autentificare

Înregistrare

Comenzile date in prima parte a zilei, respectiv pana in ora 11:00, se pot livra in aceeasi zi, in cursul dupa-amiezii, iar comenzile trimise in intervalul 11:00-16:00 se vor livra a 2a zi, in jurul pranzului.
Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în site-ul nostru politică de confidențialitate.

Taxa de livrare este de 15 RON, pentru comenzile sub 130 RON, pentru adresele de livrare aflate in zona 1 ( verde) – vezi harta Apăsa aici

Taxa de livrare este 0 ( Livrare gratuita), pentru comenzile de peste 130 RON pentru zona 1 (verde) – vezi harta Apăsa aici

Pentru Zona 2 (rosie) – vezi harta Apăsa aici – marcata pe harta din sectiunea ”ZONE DE LIVRARE CHEZ ODETTE ”, considerata zona indepartata fata de adresa punctului de lucru Chez Odette Cuisine, Comanda minima este de 200 RON SI taxa de livrare este de 20 RON.

Pentru comenzi din afara zonelor de livrare, ex localitati din jud. Ilfov, taxele de livrare se vor stabili in functie de destinatia livrarii, de accord cu Clientul, la tel 0744.524.963.

*** PENTRU COMENZI RIDICATE DE LA SEDIUL NOSTRU AVETI UN DISCOUNT DE 5% !!!