Masa de Paste

Masa de Paste

Produse pentru Sarbatorile tale Pascale

Pregătite cu dedicare și cu multă pasiune, produsele Chez ODETTE îi vor surprinde cu siguranță pe toți cei dragi la masa de Paște.

Sărbătorile au un fel de a se strecura pe furiș, dar din fericire încă mai puteți pune la cale o masă de sărbători superbă fără a petrece ore întregi în bucătărie. Din casa noastră pentru a ta, iată câteva idei de meniu și de cadouri pentru masa de Paște:

Te invitam in “Micul nostru Paris” unde vei desoperi gustari inspirate din bucataria franceza.

Chez ODETTE, iti propune cele mai delicioase meniuri cu tarte potrivite pentru oricare moment al zilei. Meniurile noastre se adreseaza si oamenilor care urmeaza o dieta aparte, asa ca, meniurile vegane si cele vegetariene sunt optiunea perfecta pentru iubitorii de stiluri de alimentatie diferite. Vino si tu in magazinul nsotru online si alege unul dintre meniurile sau cadourile de Paște care ti se potrivesc.

Vei gasi meniuri quiche-uri cu spanac in combinatie cu tarte de visine, meniuri cu somon si multe altele. In plus, la fiecare meniu ales vei avea parte si de un bonus pentru ati arata cat de mult te pretuim pentru ca ai ales magazinul nostru, dar dorim totodata sa revii ori de cate ori vei avea ocazia. Te asteptam!

Faceți din acest Paște unul de neuitat cu un meniu inspirat de cele mai frumoase momente ale primăverii și cadouri de la Chez Odette, care vă vor încânta cu siguranță!

Este ușor să te lași prins de decorațiunile de Paște și de oregătirea vânătorii de ouă roții, dar nu uita de mâncare! Fiecare sărbătoare de Paște are nevoie de un meniu de masă de Paște excelent. Iată de exemplu o mostră de meniu pentru Brunch: Aperitiv: Ouă roșii și Quiche Drob de Pui Chez Odette. Fel principal: Friptură de miel cu sos de rozmarin. Desert: Pasca Chez Odette.

Indiferent de modul în care petreceți Paștele în acest an, sperăm să fie plin de tot ceea ce îl face special: mâncare grozavă, companie grozavă și multă dragoste!

Shopping Cart